• Saya tahu beberapa pembekal PrEP tidak terdapat dalam pangkalan data Pencari, bolehkah saya menambah pembekal-pembekal berkenaan?

  Ya! Sila kunjungi tab “Tambah Penyedia” di laman web ini dan isikan maklumat yang diperlukan. Kami akan menyemak maklumat yang anda serahkan, dan mengesahkan dengan klinik sebelum menambahnya ke pangkalan data. Sekiranya anda tidak mengetahui maklumat yang diperlukan untuk menghantar borang, sila hantar e-mel kepada kami dengan menggunakan maklumat hubungan pada tab “Hubung” dan kemukakan maklumat yang anda ketahui.

 

 • Saya seorang profesional penjagaan kesihatan, bolehkah saya menambah klinik saya ke My PrEP Locator?

  Ya! Sila kunjungi tab “Tambah Penyedia” di laman web ini dan isikan maklumat yang diperlukan. Kami akan menyemak maklumat yang anda serahkan sebelum menambahkan klinik anda ke pangkalan data. Sekiranya anda tidak mengetahui maklumat yang diperlukan untuk menghantar borang, sila hantar e-mel kepada kami dengan menggunakan maklumat hubungan pada tab “Hubung” dan kemukakan maklumat yang anda ketahui.

 

 • Bagaimanakah widget Pencari PrEP berfungsi?

  Widget My PrEP Locator menggunakan pencari peta untuk mencari pembekal PrEP yang paling dekat dengan anda. Apabila anda memasukkan poskod, alamat, atau lokasi, peta akan memaparkan pin untuk lokasi pembekal PrEP berdekatan, dan juga maklumat klinik yang berkaitan. Jika anda ingin menambah widget pencari PrEP ke laman web anda, sila kunjungi tab “Widget Pencari ” di laman web ini untuk mendapatkan arahan.

 

 • Saya menjumpai maklumat yang salah untuk pembekal/klinik dalam pangkalan My PrEP Locator. Boleh saya membetulkannya?

  Jika anda percaya terdapat maklumat yang tidak betul yang disenaraikan untuk pembekal, sila hantar e-mel kepada kami dengan menggunakan maklumat hubungan pada tab “Hubung” di laman web ini, dan kami akan membantu membetulkan maklumat tersebut.